Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، با رونق گرفتن فضای مجازی بسیاری از افراد تلاش کردند از این ابزار در راستای کسب و کار استفاده کرده و از فرصت پیش آمده در اینترنت برای رزق و روزی خود و خانواده شان بهره گیرند.

یکی از مشاغلی که با رونق گرفتن فضای مجازی روز افزون شد، تاکسی‌های اینترنتی بود که فعالیت آن‌ها در شهر بوکان مدتی است با مشکلاتی روبرو شده است؛ چند روز پیش تاکسی داران بوکانی در اعتراض به فعالیت شرکت تاکسی اینترنتی ماکسیم در بوکان، جلو فرمانداری این شهر تجمع کردند که در نهایت با دستور دادستانی دفتر این شرکت در بوکان پلمپ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال این اقدام پرسخ‌های فراوانی را برای شهروندان به وجود آورده است و فعالیت این شرکت در بوکان در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است.

شهروندی در این مورد به خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، گفت: تاکنون چندین بار تجربه استفاده از سرویس‌های درخواست اینترنتی تاکسی در سایر شهر‌ها را داشته ام و به نظرم توانسته اند رضایت عمومی مردم را جلب کنند که امیدوارم مسئولان شهرستان با در نظر گرفتن خواست عموم مردم، به موضوع تاکسی‌های اینترنتی در بوکان ورود پیدا کنند.

شهروند دیگری می‌گوید: تاکسی اینترنتی کاملاً همسو با خواست و شرایط شهروندان است، اما باید در نظر داشته باشیم که بسیاری از خانواده‌های بوکانی از راه جابجایی مسافر امرار معاش می‌کنند و اگر این شرکت‌ها با تاکسی داران به تعامل برسند، خواست عموم مردم نیز محقق می‌گردد.

فعالیت سرویس‌های تاکسی اینترنتی در گرو ایجاد بستری برای نظارت شهرداری

بابک رستم پور شهردار بوکان در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، گفت: بر اساس ماده ۳۲ قانون راهنمایی و رانندگی کشور، نظارت بر حمل و نقل شهری بر عهده شهرداری‌ها است، اما در چهارچوب فعالیت شرکت‌های تاکسی اینترنتی، بستر‌های نظارت شهرداری فراهم نشده است و این امر باعث شده است که فعالیت آن‌ها در شهر‌های کوچک دچار مشکل گردد.

رستم پور افزود: با توجه به اینکه فعالیت تاکسی‌های گردشی و دربستی، دچار یک نوع بی نظمی سراسری شده است و همچنین آژانس‌های مسافربری به دلایلی همچون تعطیلی دفاتر، نبود پارکینگ و عدم ارایه کشیک، عملاً جایگاه واقعی خود را از دست داده اند، سرویس‌های درخواست اینترنتی تاکسی می‌توانند این خلاء را پر کنند و فعالیت خود را از سر بگیرند، به شرطی که باعث رکود کسب و کار تاکسی داران نشوند و همچنین بستر و شیوه نامه‌های لازم برای نظارت شهرداری بر فعالیت آن‌ها فراهم و تدوین شود.

فعالیت ماکسیم نیازی به اخذ مجوزی جداگانه ندارد

آرمین کریمی مدیر توسعه و عملیات شرکت ماکسیم  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، با بیان اینکه این سامانه درخواست خودرو فعالیت خود را در ایران با دریافت همه مجوز‌های قانونی از جمله پروانه کسب از اتحادیه کشوری کسب‌و کار‌های مجازی، زیرنظر اتاق اصناف و تأییدیه اماکن از پلیس نظارت بر اماکن عمومی ناجا آغاز کرده و همواره بر قانونی بودن فعالیتش تأکید کرده است، یادآور شد: سامانه درخواست خودرو ماکسیم پیش از آغاز فعالیت با توجه به ماده ۸۷ قانون نظام صنفی و آیین‌نامه مربوط به این ماده از اتحادیه کشوری کسب‌وکار‌های مجازی مربوطه در تهران مجوز کشوری کسب کرده است. براساس این مجوز و تأیید مرکز اصناف و بازرگانان ایران، فعالیت ماکسیم در همه شهر‌های ایران مجاز است و نیاز به اخذ مجوزی جداگانه نیست.

وی تاکید کرد: هدف ماکسیم از حضور در شهر‌های مختلف ایران از جمله بوکان ارائه خدمات ارزان به مسافران، افزایش درآمد رانندگان و ارائه خدمات نوین حمل‌ونقل شهری به صاحبان مشاغل فعال در این حوزه است و هم‌اکنون در بسیاری از شهر‌ها همکاری خود را با مؤسسات کرایه اتومبیل محلی آغاز کرده و برنامه‌ریزی‌های بلند مدتی برای این بخش از فعالیت خود در نظر گرفته است.

کریمی افزود: بی‌شک سنگ اندازی در مسیر فعالیت سامانه‌های درخواست خودرو موجب ناتوانی مردم در استفاده از این خدمات، برخورداری رانندگان مایل به همکاری با ماکسیم از این منبع کسب درآمد و نیز توقف ورود سرمایه به شهر‌های مقصد از راه این سامانه‌ها می‌شود.

 

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل تاکسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه گفت : متأسفانه یکی از مواردی که سبب افزایش کلاهبرداری‌های اینترنتی از شهروندان می‌شود ارسال پیامک‌هایی با موضوعات دریافت سهام عدالت، سامانه سنا و آخرین وضعیت پرداخت یارانه است که موجب کلاهبرداری از افراد می‌شود.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه گفت: با توجه به اینکه مردم همواره به دنبال آخرین اخبار از وضعیت سهام عدالت و یارانه هستند و یا در سامانه سنا عضویت دارند کلاهبرداران با ارسال پیامک‌هایی با موضوعات مختلف بدافزار‌هایی را در قالب پیامک اطلاع‌رسانی ارسال می‌کنند.

کسانی تصریح کرد: این بدافزار‌ها دارای لینک‌های آلوده هستند که اطلاعات شخصی افراد را سرقت و یا آنها را به درگاه‌های بانکی جعلی برای دریافت اطلاعات بانکی هدایت می‌کند و در نهایت حساب شخصی افراد را به سرقت می‌برند.

وی ادامه داد: مردم باید به هویت جعلی این پیام‌ها آگاه باشند تا شاهد کاهش سرقت‌ها و کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان کرمانشاه باشیم که یکی از موارد مهم دانستن سواد استفاده از گوشی تلفن‌همراه برای انجام امور بانکی است.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه افزود: یکی از راه‌های پیشگیری از کلاهبرداری‌های اینترنتی توجه به سرشماره پیامک ارسالی است که عمده این شماره‌ها شخصی هستند و دوم قرارگرفتن لینک بدافزار در آنها است و نکته سوم هدایت به درگاه‌های پرداخت بانکی است.

کسانی خاطرنشان کرد: در صورتی که فرد پس از بازکردن لینک مربوطه به صفحه پرداخت الکترونیک هدایت شد سریعا باید درگاه جعلی بانکی را ترک کند و یا برای جلوگیری از نفوذ بدافزار به تلفن‌همراه باید اینترنت موبایل خود را قطع کند.

وی اضافه کرد: پلیس فتا استان کرمانشاه به صورت شبانه‌روزی در حال رصد و پایش فضای مجازی است و هکر‌های اینترنتی را شناسایی می‌کند، اما در صورتی که همشهریان کرمانشاهی با چنین موارد کلاهبرداری مواجه شدند و یا اطلاعات شخصی و بانکی آنها به سرقت رفت سریعا آن را به مأموران پلیس فتا استان برای انجام اقدامات لازم گزارش دهند.

رئیس‌پلیس فتا استان کرمانشاه با اشاره به اینکه یکی از راه‌های دیگر کلاهبرداری از حساب بانکی افراد استفاده از اسکیمر است، گفت: مردم هنگام انجام خرید از دست‌فروشان حتما از قرار دادن کارت بانکی خود همراه رمز آن به افراد خودداری کنند تا شاهد کاهش جرائم کلاهبرداری در استان کرمانشاه باشیم .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بلاتکلیفی فعالان بازار برنج
  • بلاتکلیفی مسکن مهر ۲۸۵ واحدی گیان نهاوند
  • عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با ۸ ماه بلاتکلیفی در بجنورد+ فیلم
  • فیلم| عبور از زمین کشاورزی برای رسیدن به منزل/ جاده‌ای با هشت ماه بلاتکلیفی
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • مخالفت انجمن تجارت الکترونیکی با دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌ های اینترنتی
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • حضور محبی در فهرست نامزدهای بهترین بازیکن لیگ برتر روسیه
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود