Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@19:15:57 GMT

تاکسی ماکسیم از شهرداری ساوه مجوز فعالیت ندارد

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۵۹۸۰۲

تاکسی ماکسیم از شهرداری ساوه مجوز فعالیت ندارد

ساوه - ایرنا - سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه اعلام کرد: این نهاد مجوزی برای فعالیت تاکسی ماکسیم در ساوه صادر نکرده است.

«علی اصغر آرمیده» روز دوشنبه به ایرنا،‌ اظهار داشت: زمانی فعالیت تاکسی ماکسیم در ساوه قانونی است که مجوز لازم را از شهرداری دریافت کند اگرچه مطرح می شود که مجوز فعالیت از اتحادیه کسب و کارهای مجازی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر اساس ماده 32 آیین نامه حمل و نقل عمومی صدر هرگونه مجوز فعالیت آژانس های مسافری و خودروهای فعال در ناوگان درون شهری باید از سوی شهرداری ها باشد.
سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه گفت: با توجه به اینکه اتاق اصناف و اداره صنعت، ‌معدن و تجارت ساوه برای مجوز فعالیت تاکسی ماکسیم اقدام کرده، نشستی در این زمینه به منظور هماهنگی لازم برگزار شده است.
آرمیده خاطرنشان کرد: مکاتباتی با فرمانداری و دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز در این زمینه انجام شده است.
وی توضیح داد: خدمات در سیستم مسافربری ماکسیم به گونه ای است که بخش اصلی درآمد از محل فروش حجم اینترنت کسب می شود و هر خودرویی که برچسب ماکسیم داشته باشد حتی اگر فعالیتی هم نکند‌ ماهانه مبالغی را دریافت می کند و به همین دلیل نرخ پایین تری از کرایه را دارد.
آرمیده گفت: حدود 300 دستگاه خودرو با برچسب ماکسیم در ساوه فعالیت می کنند و این در حالیست که شمار تاکسی های این شهر حدود 800 دستگاه است.
وی اظهار داشت: برخی اظهارنظرها شمار تاکسی ها را در ساوه بالا می دانند اما اگر فرهنگ استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی وحذف خودروهای مسافرکش شخصی نهادینه شود با سیاستگذاری صحیح می توان از شمار بیشتر خودرو در نظام حمل و نقل درون شهری بهره جست.
سرپرست سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری ساوه اظهار داشت: ‌ از جمعیت 225 هزار نفری این شهر‌ روزانه حدود 63 هزار نفر از ناوگان حمل و نقل عمومی (تاکسی و اتوبوس) استفاده می کنند.
آرمیده افزود: با اصلاحات لازم در استاندارد استفاده 75 درصدی ساکنان شهرها از ناوگان حمب و نقل درون شهری،‌ باید روزانه 170 هزار تن از شهروندان ساوجی از این خدمات بهره مند شوند اما اکنون تنها 28 درصد از مردم ساوه از خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی درون شهری استفاده می کنند.
وی تاکید کرد: نهادهای آموزشی، فرهنگی و اجرایی در کنار ‌ رسانه ها،‌ دایره نخبگان و‌ سازمان های مردم نهاد تکلیف دارند در راستای بهبود فرهنگ استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی بکوشند و شهرداری را در این راستا یاری دهند.
آرمیده گفت: در این راستا برگزاری همایش و کارگاه های آموزشی به صورت محله محور با محوریت موضوع استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی و «نه به خودروی شخصی در درون شهر»برای روز جهانی حمل و نقل (39 آذرماه جاری) در دست پیگیری است.
ساوه شهری با 225 هزار نفر جمعیت است که 800 دستگاه تاکسی و ‌ 100 دستگاه اتوبوس کار جا به جایی مسافران درون شهری را روزان در آن انجام می دهند.
/6013/6539

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شهرداري ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۹۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • بهره برداری از فاز سوم کمربندی نسیم شمال قزوین
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • با کیفیت ترین خودرو بعد از تسلا را برای حمل و نقل تهران انتخاب کرده ایم | پوست اندازی ۶۵ هزار تاکسی برقی در تهران
  • ۲۰۰۰ تاکسی برقی بزودی به ناوگان حمل و نقل تهران می‌پیوندد
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها